Ullerslev Skakklub
SIDSTE NYT
Info, resultater og aktiviter.

Socialt samvær & hjerne-fitness

- på et og samme bræt…

Spil med på Søndre Skole,
Svendborgvej 39 - mandage fra kl. 19

Klublokale
Se kort i nyt vindue.

Klik på kalenderen og se aktiviteterne i klubben.Kalender LOG IND
17-04-2018 Knud
Nu er klubmesterskabet i Ullerslev Skakklub afgjort.
Steen Andresen og Knud Nielsen havde lige mange point, men Steen vandt indbyrdes parti og kan bryste sig med titlen klubmester 2018. TILLYKKE til Steen.
03-04-2018 Ivan
Velkommen til Erik Davidsen.
27-01-2018 Ivan
Velkommen til Cecilie Hansen.
23-01-18 Knud
Ullerslev Skakklub har afholdt generalforsamling med deltagelse af 11 medlemmer der startede med at indtage 33 stykker lækkert højt belagt smørrebrød fra vores SPAR sponsor.
Bestyrelsen ser herefter således ud: Knud er formand, Finn er næstformand og Ivan er kasserer. Som supleanter valgtes Andy og John.
Indkommet forslag fra John: Lad klubturneringen følge sæsonen istedet for kalenderåret. Forslaget enstemmigt vedtaget, så derfor afvikles klubturneringen 2018 inden sommerpausen ved at vi deler os i 2 grupper, og de 2 fra hver gruppe der samler flest point spiller en 4 mands turnering om klubmestertitlen og præmierne.
Da mødet blev ophævet spillede H.C. og Erik deres sidste omkamp om 4 pladsen fra sidste års klubturnering, og det er nu afgjort at H.C. får lidt mere pynt på præmiehylden.
20-12-17 Knud
Klubturneringen 2017 gav følgende resultat.
Søren blev en suveræn vinder med 9 point af 9 mulige.
Knud Blev nr. 2 med 7½, og Steen nr. 3, 1 point efter.
4 præmien er endnu ikke afgjort da Erik og H.C. står helt lige, og starter det nye år med at spille omkamp.
Til vores ĂĄrsafslutning spillede Per og undertegnede simultan turnering mod hver 4 medlemmer.
Per var den mindst hensynsløse idet han afgav en remis til H.C.
Den gode stemning var dog ikke mere ødelagt end at alle deltog i kaffebordet bagefter.
Vi starter op igen 8. Jan. God jul.
Mvh. Knud
TIL TOP